Afbeelding
Foto:

Brunch voor mantelzorgers

Venray | De Hartgroep houdt op zaterdag 25 mei weer haar mantelzorgwaarderingsbrunch voor Venrayse mantelzorgers. De Hartgroep is een landelijk goed doel en ondersteunt hart- en vaatpatiƫnten, chronische zieken, hun naasten, begeleiders en mantelzorgers.

Vorig jaar mei hield de Hartgroep voor de eerste keer een mantelzorgwaarderingsbrunch voor Venrayse mantelzorgers en die was met in totaal honderd deelnemers volgens de organisatie 'zeer geslaagd' te noemen. De afgelopen weken voerde Hartgroep-oprichter Randy Roso-Ruoff gesprekken met Ilse Tindemans (Steunpunt Mantelzorg), Maud Engels (gemeente Venray) en Elly Sanders (Wijkcentrum Brukske). Besloten is dit jaar een brunch te houden in wijkcentrum Brukske.

De Hartgroep vond vorig jaar lokale ondernemers bereid hun medewerking te verlenen aan deze mantelzorgwaardering en verwacht ook dit jaar dat Venrayse ondernemers hun steun en bijdrage verlenen aan dit initiatief. Steunpunt Mantelzorg zorgt voor de uitnodigingen voor alle Venrayse mantelzorgers en de gemeente Venray zorgt voor alle pr rondom dit initiatief. Het wijkcentrum doneert de soep, de locatie en de bediening. De Venrayse mantelzorgers hoeven zelf alleen zorg te dragen voor hun eigen drankje, verder is de brunch kosteloos. De Hartgroep is op zoek naar sponsoren en donateurs voor onder andere de inkopen.

Aanmelden kan via e-mail mantelzorg@venray.nl of via telefoon (0478)517390 Meer informatie over de Hartgroep is te vinden op www.hartgroep.nl of via telefoon (0478)225000.