Paaseieren zoeken met Mr. Hop

Venray | Op eerste paasdag zondag 21 april organiseert de Venrayse bierspeciaalzaak Mr. Hop een groot paasei-zoek-evenement. Door Venray heen worden meer dan 100 eieren verstopt, waar cadeaubonnen van diverse Venrayse bedrijven in zitten. Vorig jaar heeft Mr. Hop de eerste editie van dit event met groot succes uitgerold. Toen waren de eieren allemaal gevuld met eigen cadeaubonnen.


Om het evenement meer toegankelijk te maken voor alle leeftijden, zijn de mannen van Mr. Hop de samenwerking gaan zoeken met verschillende Venrayse bedrijven. Onder andere Dylan Haegens, Slagerij Angelique Leenders, de Venrayse schouwburg en Proeflokaal Goesting nemen deel aan de actie.

De waardebonnen in de eieren variƫren van een biertje van Mr. Hop, een pet van Dylan Haegens, tot kaartjes voor theatervoorstellingen, waaronder ook kindervoorstellingen.

"De eieren worden in de nacht verstopt door een hoppende paashaas en met hints, die we via Facebook verspreiden, zullen we de eierzoekactie op de dag zelf sturen", aldus Sid Faessen van Mr. Hop.

Zo zorgt Mr. Hop ervoor dat alle eieren aan het eind van de dag ook gevonden kunnen worden. De eerste hints, en daarmee het startschot voor het zoeken, worden zondag 21 april om 12.00 uur gegeven. Rond de klok van twee wordt de laatste hint gegeven en vervolgens is de zoekactie ten einde.