Beachvolleybal bij Set Up Meerlo: toernooi in juni

Meerlo | Juni staat in Meerlo traditioneel in het teken van de beachvolleybaltoernooien van Volleybalclub Set Up Meerlo.

Gedurende twee weekenden komen vele teams in actie. Er is een open-, jeugd- en bedrijvenbeachvolleybaltoernooi. De toernooien worden gekenmerkt door een goede organisatie en unieke locatie bij Camping 't Karrewiel aan de Peschweg in Meerlo. Op deze locatie kan van mei tot en met september gevolleybald worden op zand en voor de toernooien worden twaalf velden opgebouwd.

Nieuw sinds vorig jaar is een toernooi in het kader van het Jeugd Beach Circuit vanuit de Nevobo. In het Junior Beachcircuit (JBC) kan jeugd in de leeftijd van twaalf tot negentien jaar beachvolleyballen op eigen niveau. Door het hele land worden toernooien gehouden door verenigingen en ander aanbieders van beachvolleybal. Op zaterdag 15 juni wordt dit voor de tweede keer gehouden op het strand van Meerlo.

Op zondag 16 juni staat het Vitelia Open Beachvolleybaltoernooi op het programma. Deelname aan dit toernooi staat open voor recreatieve en prestatieve spelers. Voor dit toernooi kunnen teams, bestaande uit drie of vier spelers, zich inschrijven. De teams bestaan vaak uit actieve volleyballers, maar ook veel vrienden- en familie teams doen mee.

Op vrijdag 21 juni wordt om 18.30 uur gestart met het Factor 73 Bedrijven Beachtoernooi. Voor dit sportief spektakel tussen bedrijven is altijd grote belangstelling. Gezelligheid een potje volleyballen met collega's is het doel van deze avond.

Een topper is al jarenlang het Camping 't Karrewiel Jeugd Beachtoernooi, dit jaar op zondag 23 juni. De aanmeldingen voor dit toernooi komen nu volop binnen. Inschrijven kan voor niveau 1 tot en met 6, C- en B-jeugd. Voorafgaande aan het toernooi kan er van 9 op 10 juni overnacht worden op het strand van Set Up.

Teams die mee willen doen aan één van de toernooien kunnen zich inschrijven via de website www.vcsetupmeerlobeach.nl. Op deze site is tevens meer informatie over de overnachtingsmogelijkheid te vinden en alle verdere informatie.