Afbeelding
Foto:

Glasweb-event op Schouwburgplein

Venray | GlaswebVenray houdt op zaterdag 20 april een Glasweb-Event op het Schouwburgplein in Venray.


Tijdens dit Event zijn, naast GlaswebVenray, de providers PLINQ, TriNed, Glasnet, Hollands Glas, Fiber en Snlr aanwezig. Iedereen kan daar terecht met vragen en voor informatie en hulp bij het aanmelden voor een glasvezelabonnement. Service Ontzorgbedrijf eClicker is aanwezig om de aanwezigen te adviseren in het aansluiten van glasvezel in hun woning in combinatie met de bestaande bekabeling.

Het evenement wordt georganiseerd op het Schouwburgplein van 10.00 tot 15.00 uur. In de wijken Vlakwater, Brabander, Noord-West en Centrum worden die dag paaseieren verstopt.

In deze eieren zitten onder andere tien gratis jaarabonnementen. De gevonden eieren kunnen tussen 10.00 en 15.00 uur worden ingeleverd op het Schouwburgplein, maximaal één ei per adres.

Tijdens het Glasweb-Event is een racesimulator aanwezig waarin iedereen weer eens kind kan zijn. Voor de kleinere bezoekers staat er een springkussen. Ook kunnen ze kleuren aan een kleurtafel. De paashaas heeft toegezegd om erbij te zijn, wie weet wat voor verrassing hij bij zich heeft.

Het peilmoment van de campagne voor Wijkcentrale Beekweg loopt t/m 30 april. Als de adressen binnen deze wijkcentrale dan 30 procent klantaanmeldingen hebben, wordt medio 2020 in die wijken glasvezel aangelegd.

Alle inwoners van de andere wijken kunnen zich ook aanmelden voor een glasvezelabonnement. Hoe eerder de betreffende wijken 30 procent klantaanmeldingen hebben behaald, hoe eerder de aanleg in de wijken kan starten.

GlaswebVenray en hun providers zijn, naast het Glasweb-Event, de komende weken op meerdere locaties te ontmoeten.

Die staan allemaal vermeld in de agenda op de website van www.glaswebvenray.nu

Foto: eClicker