Afbeelding
Foto:

Open dag groot succes

Afgelopen zondag hield de gemeente Venray open dag in het kader van de Bedrijvenronde van de Junior Kamer Venray. Bezoekers en geïnteresseerden konden een kijkje nemen in het gemeentehuis. Rondleidingen, allerlei activiteiten voor kinderen en interessante informatie over vitaliteit en gezondheid – en dat was maar een deel van het programma.

Het was een leuke en gezellige dag, alle bezoekers bedankt!

Nieuwe burgemeester gezocht: help mee!

De gemeente Venray zoekt een nieuwe burgemeester. Burgemeester Hans Gilissen heeft bekendgemaakt dat hij in januari 2020 stopt en daarom moet er vanaf dat moment een nieuwe burgemeester zijn.

Wat vindt u belangrijk?

De gemeenteraad vindt het belangrijk om Venraynaren te betrekken bij de keuze voor die nieuwe burgemeester. Wat vindt u belangrijk? Waar moet de nieuwe burgemeester zich op richten en welke eigenschappen passen bij de nieuwe burgemeester?

Vul de enquête in!

Help mee bij het samenstellen van de profielschets! De gemeenteraad stelt u in deze enquête drie vragen over de eigenschappen en de prioriteiten van de nieuwe burgemeester. Laat uw mening horen en vul de enquête uiterlijk 24 april in: https://www.enquetesmaken.com/s/profielschets-nieuwe-burgemeester-venray

De gemeenteraad verwerkt de mening van de inwoners in de profielschets die op donderdag 16 mei tijdens de openbare extra raadsvergadering met de Commissaris van de Koning wordt besproken. De Commissaris neemt de profielschets mee en plaatst op basis daarvan een advertentie. Een eerste gespreksronde met kandidaten vindt plaats bij de provincie, daarna is de gemeenteraad weer aan zet. Als alles volgens planning verloopt komt de gemeenteraad in het najaar met de aanbeveling voor een nieuwe burgemeester voor Venray.

Openingstijden met Pasen

Op Goede Vrijdag 19 en tweede paasdag 22 april is het gemeentehuis gesloten.

Afsluiting Noordsingel St.Jozefweg

Het kruispunt Noordsingel - St.Jozefweg is tot begin juli afgesloten. Dit in verband met de aanleg van een rotonde. Het verkeer wordt omgeleid via de buitenring (Oostsingel, Zuidsingel, Westsingel).

Kijk voor meer informatie op www.venray.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding