SSS'18 scoort er lustig op los

Helvoirt-SSS'18 1-5 (0-2). Doelpuntenmakers SSS'18: Koen Verlinden (3x), Stan Venhuizen, Bas Joosten.

Helvoirt | SSS'18 heeft zijn koppositie in de tweede klasse afgelopen zondagmiddag op bezoek bij Helvoirt met verve verdedigd. De thuisploeg, een van de concurrenten van de Overloners, kregen met 1-5 klop van de ploeg van trainer Ruud Vermeer.

De wedstrijd boeide vanaf het eerste minuut. Helvoirt en SSS'18 staken hun aanvallende aspiraties niet onder stoelen of banken. In het begin had Helvoirt het betere van het spel; na dertien minuten was het echter Koen Verlinden die de openingstreffer maakte. Helvoirt voerde daarop de druk op en dat leverde enkele hectische momenten op voor het doel van SSS-doelman Thomas Massop. Tien minuten voor rust maakte Verlinden de 0-2. Het was een enigszins gelukkige voorsprong. Direct na rust maakte SSS de derde. De goed spelende Stan Venhuizen wist de bal op aangeven van Verlinden beheerst tegen de touwen te schuiven. Helvoirt antwoordde bijna direct met de tegentreffer, maar SSS stelde via Verlinden en Bas Joosten snel orde op zaken. Aanstaande zaterdag, paaszaterdag, staat de derby tegen Volharding op het programma.