Afbeelding
Foto:

Winnaars toeptoernooi

Venray | Het groot Venrays toeptoernooi dat op 5 april door serviceclub Kiwanis Venray Schieëpersland werd gehouden, was met 176 deelnemers een groot succes. Winnaar was Bas Rademacher uit Venray die in een spannende finale met Piet van Aar, Gerrit Linders en Wendy Dakkus de Piet van Benschop wisselbokaal won.

De extra prijzen voor de winnende jeugdspelers onder de dertig jaar waren toegangskaarten voor het Lowlandsfestival.

Harm Derks en Sander Vernooy waren de winnaars en zij gaven aan graag volgend jaar nog meer jeugdige deelnemers enthousiast te maken om deel te nemen aan dit event voor het goede doel.

Mede dankzij de sponsors werd het bedrag van 5.800 euro bij elkaar getoept.

Dit bedrag gaat naar een goede doelen voor de jeugd, te weten: Klimmen voor KiKa, de Spettervallei, het project Bolderkar voor de basisscholen en lesmateriaal voor de jeugd van SVV.

Naast de genoemde prijzen werden bekers, cadeaubonnen voor etentjes, bierpakketten en wijn uitgereikt voor het beste team de Toppers bestaande uit Hans Hendriks, Joep Vaessen, Kaj Hendriks en Bas Rademacher en de beste vrouw van de avond, Wendy Bakkus het nichtje van overleden lid Piet van Benschop, naar wie de toeptrofee werd vernoemd.

Op de foto de winnaars van de Lowlandskaarten: Harm Derks en Sander Vernooy met de sponsors Arno Cornelissen en Mark Puyn