Volharding verslikt zich opnieuw

Volharding-Sportclub Irene 1-2 (1-1). Doelpuntenmaker Volharding: Kas van den Bosch.

Vierlingsbeek | Volharding heeft net zoals twee weken geleden ditmaal ook in eigen huis verloren van laagvlieger Sportclub Irene: 1-2. De ploeg uit Vierlingsbeek doet daarmee geen goede zaken in de strijd om de derde periode in de tweede klasse.

De Vierlingsbekenaren kregen het eerste half uur geen vat op Sportclub Irene. Dat leidde al na twaalf minuten tot een voorsprong voor de gasten. Aanvoerder Casper Vermeulen kopte uit een hoekschop raak: 0-1. Volharding-doelman Job Vullings voorkwam daarna erger voor de thuisploeg. De gelijkmaker van Kas van den Bosch na ruim een half uur viel uit het niets. Vijf minuten voor rust was de ploeg uit Tegelen opnieuw dicht bij een voorsprong, maar Jitse Janssen kopte naast.

Volharding ging na rust op zoek naar een voorsprong. Na drie minuten miste Melvin de Klijn een open kopkans na een afgemeten voorzet van Mark Blenckers. Aan de andere kant kopte Vermeulen net naast uit een van de vele Irene-corners. Jeroen Thijssen trof later namens de bezoekers snoeihard de lat. Tien minuten knikte Vermeulen uit een corner alsnog de verdiende 1-2 binnen.