Afbeelding
Foto: Rikus ten Brucke

Siebert vernieuwt met Luxaflex Shop

Vierlingsbeek | Stilstand is achteruitgang. Dat begrijpen ze bij woonwinkel Siebert Colors&Home maar al te goed. Samen met Luxaflex heeft Siebert een heuse Luxaflex® Inspiration Shop opgezet. In deze shop zijn alle soorten raamdecoratie van Luxaflex te bewonderen. Om de opening te vieren krijgen alle klanten tijdens Pasen twintig procent korting op alle raamdecoratie en horren.

Klanten kunnen bij Siebert onder meer genieten van houten jaloezieën, verticale jaloezieën, vouwgordijnen, shutters, horren en rolgordijnen. "In de shop bootsen we situaties na met een speciaal frame waarin een lichtbron verwerkt zit", vertelt Herrald Siebert van Siebert Colors@Home. Op die manier kunnen klanten in de winkel zien hoe de raamdecoratie met de verschillende soorten lichtinval omgaat. "We kunnen alle situaties nabootsen en zien wat het effect van de lichtinval is op de raamdecoratie. Zo weten de klanten dat ze de juiste keuze maken. De klanten ervaren wat bij hun interieur past."

Afgelopen jaar werd het dertigjarige jubileum gevierd bij het familiebedrijf uit Vierlingsbeek. Ook Gerda van der Ham, moeder van Herrald, staat nog altijd in de winkel. Het familiebedrijf blinkt uit op diverse fronten. "Klanten zijn bij ons geen nummer. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Inmeten en montage zit bij ons standaard in het pakket. Desnoods voeren we een oude gordijnrails af. We zijn altijd bereikbaar voor persoonlijk advies en de lijntjes zijn kort. Het is allemaal maatwerk." Het assortiment van Siebert Colors&Home is veel breder dan alleen raamdecoratie. Ook voor buitenzonwering, gordijnen, horren en vloeren is de woonwinkel hét adres in de regio. "We hebben onder meer tapijt, laminaat, pvc, vinyl, karpetten en marmoleum. We gaan ook mee met de laatste woontrends." Partner Angela Willems vult hem aan: "We bezoeken regelmatig beurzen om op de hoogte te blijven. Zo hebben we vinyl met een print in ons assortiment en ook tapijten met patronen en prints. Onder meer betonlook en visgraat is op dit moment er in de mode."

De complete woonwinkel krijgt momenteel een opfrisbeurt. De muren krijgen een ander kleurtje en worden zo klaargemaakt voor het voorjaar. "We krijgen de huisstijl van Colors&Home. Daar doen we nu al een paar jaar zaken mee. Van oudsher zijn we natuurlijk een familiebedrijf en die uitstraling hebben we nog steeds. We staan voor kwaliteit." Benieuwd naar verdere assortiment van deze Siebert Colors&Home? Of wellicht interieuradvies aan huis? Iedereen is welkom bij de woonwinkel, Spoorstraat 58 in Vierlingsbeek. Op www.siebertcolorsathome.nl meer informatie.

Foto: Rikus ten Brücke.