Two Wheels 15 jaar


Venray | Motortourclub Two Wheels uit Venray e.o. bestaat vijftien jaar. De club biedt leden elk jaar een tiental toerritten en twee weekenden die voornamelijk door leden zelf worden uitgezet en georganiseerd.

Om de opgedane ervaringen met elkaar te delen is er iedere eerste vrijdagavond van de maand in WOC 't Schöpke in Venray een clubavond, waar onder het genot van een drankje ervaringen en belevenissen met elkaar gedeeld worden. Vaak ontstaan daar ook nieuwe ideeën. Of dat nog niet genoeg is zijn er jaarlijkse minimaal twee feestavonden, al dan niet met een thema of bijzondere activiteit. Een actieve en gezellige club dus voor de recreatieve motorrijder.

Two Wheels For You is een club voor de ontspannende toerrijder. Dit houdt in dat tijdens de ritten gezamenlijk vertrokken wordt, dat er tussentijds gestopt wordt en dat er samen geluncht en afgestapt wordt. De ritten kennen over het algemeen een lengte van ongeveer 250 kilometer. Dit geldt ook voor de driedaagse weekenden, die meestal in het buitenland, maar soms ook in ons mooie Nederland doorgebracht worden. Snelwegen worden zoveel mogelijk vermeden terwijl de mooie toeristische binnenwegen opgezocht worden zodat tijdens het rijden van de omgeving genoten kan worden. De groepen waarin gereden wordt bestaan maximaal uit tien motoren. Dit om veiligheidsoverwegingen en om onderweg niemand kwijt te raken.

Recreatieve motorrijder en spreekt het bovenstaande aan? Kom dan eens sfeerproeven op een van de clubavonden of beleef zelf eens een toerritje. Alle informatie over de club is te vinden op www.mtc2004you.nl. Daar staan ook verslagen en foto's van de weekenden, feestavonden, het rittenprogramma en de data van clubavonden.