Eigenaresse Sandra Linders (links) met medewerkers Yolanda en Mark.
Eigenaresse Sandra Linders (links) met medewerkers Yolanda en Mark. Foto: Henk Lammen

Tuin&Terras volop in bloei

Ysselsteyn | Gezellige zomeravonden waarop de barbecue aanstaat en de kachel brandt. Dat is het gevoel wat je krijgt als je het terrein van Tuin&Terras in Ysselsteyn oploopt. Het bedrijf van eigenaren Roland en Sandra Linders wil mensen vooral inspireren bij het aanleggen en inrichten van hun nieuwe tuin.

Wie een bezoekje aan Tuin&Terras in Ysselsteyn brengt, kijkt zijn ogen uit. Vele verschillende artikelen en attributen sieren de sfeertuin van het bedrijf. "Het is dan ook onze bedoeling dat je hier inspiratie komt opdoen in onze sfeertuin. Hier krijg je echt voorbeelden", legt eigenaresse Sandra Linders uit. Dat kan normaliter van maandag tot en met zaterdag, maar het bedrijf is komend weekend ook op paasmaandag open. "Samen met pinkstermaandag is dat de enige 'zondag' in het jaar waarop we open zijn. Wij hebben allemaal deskundig personeel in dienst. Mensen die hier komen, willen deskundig advies en informatie over veel dingen. In grote lijnen weet iedereen hier alles, maar iedere medewerker heeft zijn eigen expertise."

Het verklaart de professionaliteit waarmee het bedrijf te werk gaat. Ruim tien jaar geleden verbond het bedrijf zich aan Tuin&Terras, waarbij het zelfstandig eigenaar bleef. "Door samenwerking met collega-Tuin&Terras-vestigingen, kunnen we profiteren van collectief inkoopvoordeel waardoor we onze producten in de juiste prijs-kwaliteitverhouding aan de klanten aan kunnen bieden. Het assortiment is erg breed. Wij verkopen alle harde tuinmaterialen. Denk daarbij aan tegels, schuttingen, overkappingen, bestrating, tuinhuizen en tuindecoraties. Omdat wij collectief werken, kunnen we exclusieve producten speciaal voor de Tuin&Terras-vestigingen laten maken, exclusief en onderscheidend. Linders en haar medewerkers luisteren namelijk aandachtig naar de specifieke wensen van de klant. "We ontwerpen bijvoorbeeld zelf tuinhuizen, vervolgens laten wij deze maatwerk tuinhuizen op de wensen van de klant maken. Het wordt in 3D-ontwerp getekend en vervolgens met de klant besproken en aangepast. Uiteindelijk hebben mensen het huisje, de overkapping of de garage precies zoals zíj het willen." Om alles vervolgens ook klip en klaar in de tuin te krijgen, werkt het bedrijf nauw samen met hoveniers en stratenmakers. "Wij leveren de materialen, de gewenste arbeid stemt de klant zelf af. Wij kijken wel met de mensen welke partners het beste bij de klant passen." De zes zekerheden die Tuin&Terras hanteert, moeten daarbij duidelijkheid geven: deskundig personeel, de juiste materialen, persoonlijk advies, een groot en verrassend assortiment, kwalitatief goede producten voor een eerlijke prijs en maatwerk.

Op de website www.tuinenterras.nl valt onder andere het hele assortiment te bekijken.