Afbeelding
Foto:

Ambachtelijke bakker in Venray

Venray | Sinds deze week heeft een ambachtelijk bakker zijn deuren geopend op de hoek van de Bleek-Schoolstraat, de bakkerij is gestart met de toepasselijke naam: Ambachtelijk Gebakken.

"De naam zegt het al, we bakken echt, dus al onze producten zijn vers. Het mooie is dat onze klanten in de bakkerij kunnen kijken en het proces kunnen volgen. Daarnaast werken we met pure ingrediƫnten, vers gebakken zoals dat vroeger ook gebeurde."

Ambachtelijk gebakken is een team dat pure passie heeft voor het bakkers vak. Dat willen ze ook laten zien en om die reden is gekozen voor een open bakkerij zodat de klanten het bakken kunnen beleven.

Traditioneel gaat het team van Ambachtelijk Gebakken al in de vroege uurtjes aan de slag om het brood vers op de planken te hebben als de winkel open gaat, zodat de klanten 6 dagen in de week al om 8.00 uur vers brood kunnen halen. Maar ook de rest van de dag wordt er bij gebakken, waarbij er ook op gelet wordt dat er aan het einde van de dag geen voedselverspilling ontstaat.