Enter Shikari naar Jera On Air

Ysselsteyn | Het Ysselsteynse punk- en hardcorefestival Jera On Air heeft in Enter Shikari een waardige vervanger gevonden voor de eerder beoogde headliner Architects.

De Engelse post-hardcoreband staat op de vrijdagavond (28 juni) op de planken van het driedaagse festival. In eerste instantie had het festival Architects vastgelegd voor die dag. De band cancelde het optreden, omdat de Britse rockband het niet eens was met de manier waarop ze op de festivalposter werd aangekondigd.

In een zoektocht naar een vervanger kwam de organisatie uit bij Enter Shikari, dat in 2015 en 2018 ook al op de planken stond van het muziekfestijn in Ysselsteyn. Verder maakt de organisatie ook bekend dat Deez Nuts is vastgelegd voor de pre-party op donderdag 27 juni. Daarmee is het programma, op de randprogrammering na, helemaal compleet.

Eerder wist het grootste alternatieve festival van Nederland onder andere Sum 41, Parkway Drive, Heideroosjes en Hatebreed al te strikken voor de komende editie.

De volledige line-up van het festival, dat dit jaar plaatsvindt van 27 t/m 29 juni, is terug te vinden op de website www.jeraonair.nl. Daar staat ook alle praktische informatie over de kaartverkoop en verdere voorzieningen van het festival. Daarmee is de line-up voor de 27ste editie compleet.