Afbeelding
Foto: Emily Rosalia film and photography

K-Liber headliner Samen Festival

Horst | Op zaterdag 20 april is de tweede editie van het in 2017 opgestarte Samen Festival. Met dit jaar een passend thema bij hun nieuwe locatie op het Aardbeienland in Horst.

De organisatie heeft geprobeerd een zo breed mogelijk programma neer te zetten. "Tijden herbeleven, genieten en vooral samen zijn", aldus organisator Jeremy Klaassen. "Met artiesten als K-Liber (foto), bands als Etan Huijs en We Are The Message en dj's als Miss Faith, Fresh Coast, Funk D zorgen we dat niemand muzikaal iets tekort komt. We zijn daarnaast het eerste festival in Nederland dat een 10-jarige, getalenteerde dj uit Amsterdam heeft weten te boeken. Hoe gaaf is dat!"

Het kon haast niet anders dat Sidney Gregor, vernoemd naar Sidney Samson & Gregor Salto, een passie zou ontwikkelen voor muziek. Na met veel plezier vanaf acht jaar muziek- en dj-lessen te hebben gevolgd, heeft de kleine ster in spe al heel wat ervaring opgedaan. Tijdens het Amsterdam Dance Event in 2017 had hij zijn debuut, als jongste artiest ooit geboekt voor ADE. Sidney richt zich nu vooral op het zelf leren produceren van muziek. Hij word hierbij bijgestaan door een aantal vaste mentoren. Met zijn eigen dj-set kan hij dagelijks na school aan zijn skills werken.

Klaassen: "Als organisatie vinden wij het belangrijk dat wij deze jonge talenten een kans geven en hebben daarom in samenspraak met de ouders tot overeenkomst kunnen komen om Sidney Gregor de mainstage te laten openen."

Foto: Emily Rosalia film and photography.