Afbeelding
Foto:

COS 4 Beauty & Hair:

Kwaliteit in schoonheid

Venray | Kornelia van der Meulen, kapster en schoonheidsspecialiste, ontvangt haar klanten met aanstekelijk enthousiasme. Achter dat enthousiasme gaat een vakvrouw schuil met jarenlange ervaring. Kornelia werkte in diverse kapsalons en schoonheidssalons en was zelfstandig ondernemer in Duitsland. Sinds december 2018 heeft ze haar eigen kappers- en schoonheidssalon in Venray, waar ze wordt ondersteund door schoonheidsspecialiste Elisabeth Machado.

Kornelia's smaakvol ingerichte salon bevindt zich op de Julianasingel en bestaat uit een kapsalon (foto) en een beautyruimte. Aan de muur hangen de vele diploma's en getuigschriften die Kornelia en Elisabeth in de loop der jaren hebben behaald: ze zijn allebei zeer gedreven en volgen de nieuwste ontwikkelingen.

Bij Cos 4 Beauty & Hair wordt de bezoeker in de watten gelegd. Met een hapje en een drankje, maar vooral met aandacht en zorg. "Kwaliteit staat bij ons altijd voorop", zegt Kornelia. "Bij ons zijn klanten in goede handen voor huidverzorging, huidverbetering en huidtherapie en figuurcorrectie. Wij gebruiken de nieuwste technieken en behandelingen."

Enkele voorbeelden. De plasma-pen geeft de huid meer strakheid, elasticiteit en spankracht. OPL (Optimized Pulse Light) is een behandeling van pigmentvlekken en gesprongen bloedvaatjes. IPL (Intense Pulsed Light) is een lichttherapie die de huid permanent haarvrij maakt, geschikt voor zowel vrouwen als mannen. En cryolipolyse (lokaal verwijderen van vet door bevriezing van vetcellen) is een wetenschappelijk bewezen methode, gericht op de hardnekkige pondjes.

Kornelia van der Meulen is ook het juiste adres voor haarverbetering, knippen en kleuren, of het epileren van wenkbrauwen. "Ik geef graag vrijblijvend advies", zegt ze. "Of u nu komt voor een schoonheidsbehandeling of voor een knipbeurt, ons doel is altijd dat de klanten lekker in hun vel zitten. Dat is belangrijk voor hen, en dus is het belangrijk voor ons."

Openingstijden: donderdag en vrijdag 10.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 13.00 uur; adres: Julianasingel 43, Venray; website: cos4beautyhairstyling.nl.
Foto: Kornelia van der Meulen (rechts) en Elisabeth Machado.