Lake Valley veilig

ZV Weert-Lake Valley 2-5 (0-3). Doelpunten Lake Valley: Gregory Mardjani (2x), Tim Jeuken, Willem Verstraaten en Dani Windhouwer.

Altweerterheide | Door een 2-5 zege op ZV Weert verzekerden de zaalvoetballers van Lake Valley uit Venray zich van nog een jaar hoofdklasse. Het team van coach Dennis Tilburgs had tegen de hekkensluiter nog één punt nodig voor klassenbehoud. Lake Valley was veel sterker dan de thuisploeg uit Weert en nam al vlug een 0-2 voorsprong door treffers van Gregory Mardjani. Net voor rust vergrootte Tim Jeuken de voorsprong zodat er een 0-3 ruststand op het scorebord stond. Na de pauze controleerde het team uit Venray het spel en bouwde de voorsprong uit door twee prachtige aanvallen doeltreffend af te ronden. De van een blessure herstelde Willem Verstraaten en Dani Windhouwer scoorden 0-4 en 0-5. In de laatste tien minuten werd het spel rommeliger en kon de thuisclub nog twee keer scoren, één doelpunt uit een tijdstraf van Nino Bruns die geel kreeg. Niels Janssen, doelman van Lake Valley 0-17, maakte op een prima manier zijn debuut in de hoofdmacht. Hij verving de voor één wedstrijd geschorste Yoeri Basten. Op vrijdag 12 april speelt Lake Valley de laatste competitiewedstrijd thuis om 20.30 uur in sporthal De Wetteling tegen Fermonia Boys 2 uit Roermond.