Handbalsters Manual derde

Manual-EHV 28-18 (13-11). Doelpunten Manual: Conny van Tilburg (7x), Maaike Lipman (6x), Ankie Billekens (5x), Karlijn van Els (3x), Jonna Kessels en Loes van Dijk (beiden 2x), Jantine Rongen, Guusje Wessel en Annemarie Schütte.

Venray | De handbalsters van Manual sloten zaterdagavond het seizoen af met een royale zege op EHV. In sporthal De Wetteling werd het 28-18 voor de thuisploeg die als derde eindigde in de tweede klasse. Na een snelle voorsprong van 2-0 in de eerste minuut kwam de thuisploeg achter met 2-5. Met snel en gedegen spel kwam Manual vervolgens langszij (5-5). In de eerste helft gaven beide ploegen elkaar geen duimbreed toe, maar wist Manual in de slotfase toch met een kleine voorsprong gaan rusten: 13-11. In de tweede helft domineerde de thuisploeg. Met snelle en gevarieerde aanvallen scoorden de Venrayse handbalsters er lustig op los en bedroeg het verschil aan het einde van de rit tien doelpunten.