Vrouwen Venray winnen van DSE

Venray-DSE 4-1 (1-0). Doelpuntenmakers Venray: Anne Hegger, Lisanne Jacobs, Lindie van der Steen, Svea Hutjens.

Venray | De dames van Venray hebben in de hoofdklasse een belangrijke zege op DSE geboekt: 4-1. Daarmee begint het duo Jurgen Langenhuizen en Henk Goorts, dat het team na het vertrek van Jan Trienekens (zie daarvoor pagina 15) onder hun hoede heeft, goed.

Anne Hegger benutte voor rust een penalty: 1-0. Na rust verdubbelde Lisanne Jacobs de voorsprong, waarna de ploeg uit Etten-Leur de aansluitingstreffer maakte. Lindie van der Steen en Svea Hutjens scoorden vervolgens ook nog. "Wij hebben verdiend gewonnen en weinig kansen weggegeven", aldus speelster Lieke Wijnands. Door de zege vindt Venray de aansluiting bij het linkerrijtje, de ploeg staat nu op de zesde plek.