Philipsen bezorgt Merselo punt

Merselo-De Zwaluw 2-2 (1-0). Doelpuntenmakers Merselo: Camiel Kroonen, Bas Philipsen.

Merselo | Vijfdeklasser Merselo heeft het thuisduel met De Zwaluw afgelopen zondag met 2-2 gelijkgespeeld. De thuisploeg keek vlak voor tijd nog tegen een 1-2 achterstand aan, maar door een laat doelpunt van Bas Philipsen werd het alsnog gelijk.

Ook in Merselo was het afgelopen zondagmiddag aangenaam vertoeven. Een aantal toeschouwers maakte het zichzelf nog comfortabeler. De banken die normaal in de jeugdsoos staan, werden vanwege de pullenavond zaterdagavond buiten gezet. Voor een aantal oplettenden was het zodoende een kleine moeite ze zondags te verplaatsen naar het hoofdveld. In het zonnetje zagen de toeschouwers dat Merselo voor rust op voorsprong kwam door een doelpunt van Camiel Kroonen. Na een aanval over vele schijven kwam de bal voor de voeten van de opgelopen Kroonen, die de bal snoeihard tegen de touwen schoot. Na rust bogen de gasten, die in de subtop staan, de achterstand om in een voorsprong.

Vlak voor tijd kon de doelman van De Zwaluw een schot van Kroonen niet klemmen, waarna de rebound was besteed aan de mee opgelopen Bas Philipsen: 2-2. Zo zie je maar, zelfs elf zwaluwen maakten nog geen zomer.