Teleurstellende middag Holthees

Fiducia-Holthees 5-3 (3-0). Doelpuntenmakers Holthees: Wilco Stiphout, Niels Ingenpas, Stef Janssen.

De Rips | Holthees heeft op bezoek bij Fiducia een onthutsende 5-3 nederlaag geleden. Het betekende pas de tweede seizoenszege voor Fiducia.

In de openingsfase was Holthees totaal niet bij de les tegen de ploeg die tot aan zondagmiddag hekkensluiter in de vijfde klasse F was. Binnen het kwartier stond het al 2-0. Stef Janssen miste tussendoor een dot van een kans. Na een half uur spelen werd het 3-0, waarna Holthees iets beter in het duel kwam. Na rust trokken de gasten volop ten aanval. Wilco Stiphout maakte de 3-1. Holthees bleef daarop aanvallen, maar leidde regelmatig onnodig balverlies. Fiducia profiteerde daar twee keer van. In de laatste tien minuten scoorden Niels Ingenpas en Stef Janssen nog. Afgelopen donderdag won Holthees wél, op bezoek bij Sambeek werd het 0-3.