SSS'18 verspeelt vier punten

SSS'18-DAW 1-1 (1-1). Doelpuntenmaker SSS'18: Bas Joosten.

Overloon | Tweedeklasser SSS'18 heeft binnen drie dagen tijd vier punten verloren. Donderdag speelde de ploeg op bezoek bij Sparta'18 gelijk (1-1); zondag stond na afloop van het thuisduel met DAW dezelfde uitslag op het scorebord.

Vorige week zondag was SSS'18 in Schaijk nog te sterk voor DAW (0-2). De gasten wachtten dit keer geduldig af en lieten SSS komen. De thuisploeg begon goed aan het duel en al na tien minuten was er een grote kans voor SSS. Frits Lucassen werd goed vrijgespeeld door Burak Tastan, maar hij kon niet scoren. Acht minuten later deed DAW dat wél. Bart Vos verscheen vrij voor keeper Thomas Massop, die geen antwoord had op de inzet van Vos: 0-1.

Koen Verlinden kreeg daarna een kans voor SSS, maar zijn schot ging net naast de verkeerde kant van de paal. Na een half uur kwam Bas Joosten na een goede aanval in kansrijke positie, maar hij werd binnen de zestien gevloerd: strafschop. Joosten benutte het buitenkansje zelf. In het vervolg van het duel waren er aan beide zijdes kansen. Gescoord werd er echter niet meer. SSS mocht van geluk spreken dat concurrenten Erp en Helvoirt ook punten morsten. Het belooft een ongekend spannend slot te worden in de tweede klasse H.