Spirituele beurs in Witte Hoeve

Venray | Na eerdere geslaagde beurzen in De Witte Hoeve in Venray organiseert spiritueel centrum LiKraLi op 14 april weer een spirituele beurs in deze locatie.

Leonie Gerrits heeft dit centrum gebouwd op en vernoemd naar de voor haar drie belangrijke pijlers binnen het spiritueel werken. Opgesplitst staat de naam voor: Li het licht, Kra de kracht en Li de liefde. Deze drie samen zijn de pijlers waarop haar werk is gebaseerd. Leonie: "Het licht staat voor mij voor zuiverheid en oprechtheid . De kracht krijg ik aangereikt om dat aan te gaan wat goed voor de ander en voor mij is. En liefde is voor mij een vanzelfsprekend item binnen de spiritualiteit. Dat is net als ademhalen binnen het leven." In april 2018 was de eerste beurs in De Witte Hoeve. De komende beurs is alweer de derde editie. De samenwerking de Witte Hoeve is dermate fijn dat de volgende beurs al reeds gepland staat voor november. Door een toename van interesse in het spirituele wordt de beurs van april wat groter van opzet.

Er zal dus nog meer te vinden zijn voor de mensen die graag meer willen weten van het spirituele en zo wellicht hun eigen spiritualiteit kunnen laten groeien en bloeien. Nieuwsgierig geworden? Op zondag 14 april is iedereen van harte welkom tussen 11.00 en 17.00 uur in de Witte Hoeve. Het adres is Gasstraat 5, 5801CT in Venray. De entree bedraagt 5 euro per persoon.