Afbeelding

Feest Noorderhof Business Centre

Venray | Op vrijdag 12 april organiseren de gezamenlijke bedrijven voor genodigden een feestelijke opening van het witte pand gelegen tussen de Nieuwe Maasheseweg en de Noorderhof. Wethouder Jan Loonen onthult tijdens deze dag het nieuwe logo, waarna er voor de gasten gelegenheid is zich te oriënteren in het Noorderhof Business Centre.

Noorderhof Business Centre staat gezamenlijk voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en zekerheid. Door de bundeling van krachten is de dienstverlening uitgebreid, alles onder één dak.

ZwartOpWit Notariaat, hét notariskantoor voor Venray en omgeving. Duidelijkheid, service en kwaliteit gaan samen met betaalbaarheid en snelheid. De klanten weten van tevoren wat ze kunnen verwachten.

Qwezz Cloud is het professionele ICT-bedrijf van Noord-Limburg. Het bedrijf helpt ondernemers en bedrijven graag met hoogstaande en innovatieve ICT-oplossingen. De focus ligt op Cloud-diensten, die toegankelijk worden gemaakt voor lokale bedrijven.

FN Advies, voor een onafhankelijk financieel advies op het gebied van verzekeringen en hypotheken voor bedrijven als particulieren. Het bedrijf staat voor een individueel advies en zekerheid met persoonlijke betrokkenheid.

Duisenburgh Vermogensregie Jenniskens draait niet alleen om diensten en producten. Het bedrijf geeft het menselijk contact en het begrip dienstbaarheid een prominente plek. Eén aanspreekpunt in de vorm van een eigen vertrouwde vermogensadviseur.

Bchetruggesteuntje, een kantoor voor bewindvoering, mentor- en curatorschappen en budgetcoaching en –beheer. Het bedrijf onderscheidt zich door goed bereikbaar te zijn en consequent de klant centraal te stellen. Een ruggensteun omdat hulp vragen al moeilijk genoeg is.

Full Account Adviseurs en Accountants heeft kantoren in Venlo en Venray. Het bedrijf geeft ondernemers een ondernemingsadvies. Het opereert als spil voor zijn klant en werkt samen met de specialisten in de financiële en zakelijke dienstverlening. Full Account Adviseurs en Accountants werkt met vaste prijzen in een goede geautomatiseerde omgeving met een deskundig team van financiële en fiscale mensen.