Afbeelding
Foto:

Brel centraal in Mariakapel

Holthees | Op zondagmiddag 14 april staat een grote naam op het muziekpodium van de Mariakapel in Holthees, namelijk de uit Zuid-Frankrijk afkomstige Micheline van Hautem.

Zij is momenteel dé grootste vertolker van Jacques Brel. Voor alle Brel-liefhebbers is dit concert een buitenkans. Dit is de tweede keer dat ze op het Mariakapel-podium staat. Vóór de pauze brengen Van Hautem en Erwin van Ligten een programma met vooral Brel, maar ook een aantal high lights van Edith Piaf en Charles Trenet.

Na de pauze bepaalt het publiek de samenstelling van het programma. Het publiek kan voor aanvang op een repertoirelijst aankruisen wat zij van Brel graag willen horen.

De meest aangekruiste nummers worden dan na de pauze door het duo ten gehore gebracht. De twee reisden de afgelopen jaren succesvol de wereld rond met hun Brel-repertoire en werden met open armen ontvangen in de grote theaters van Nice, Amsterdam, New York, Australië, Broadway in de VS en Nieuw Zeeland. Micheline van Hautem is doorgewinterd in de chansonwereld en heeft al vele projecten rondom chansons op haar naam
staan.

Ze werd zelfs bekroond met de prestigieuze Herald Angel Award. Ze komt vanuit Aix de la Provence opnieuw naar Holthees. Voor dit concert is het raadzaam vroegtijdig te reserveren op: www.mariakapel.nl of telefonisch 0478 636948 / 06 49930625.