Afbeelding
Foto:

Titel biljarters Wanssum 4

Wanssum | Na een bijzonder spannende en zeer sportieve laatste competitiewedstrijd is het 4e team van de Ouderen Biljartvereniging Wanssum op woensdag 20 maart kampioen geworden in de B4-klasse van de Federatie Ouderenbiljartverenigingen, seizoen 2018 – 2019.

Na 25 wedstrijden gespeeld te hebben, had het team van Wanssum welgeteld 3 wedstrijdpunten meer dan het team van Hegelsom 4 (198 om 195), ook nog eens de directe tegenstander in deze allesbeslissende confrontatie. Nadat de eerste twee wedstrijden met het nodige geluk waren binnengesleept, was het kampioenschap formeel een feit. Maar nu wilde het team uit Wanssum meer: deze wedstrijd moest gewonnen worden! En nadat ook de laatste twee partijen binnen waren gesleept, kon de champagne eindelijk ontkurkt worden. Met een duidelijke 10 – 3 overwinning op de naaste concurrent werd deze competitie fantastisch afgesloten. De nazit met het voltallige team uit Hegelsom en een aantal trouwe fans uit de eigen gelederen was erg gezellig. En nu op naar het seizoen 2019 – 2020!

Van links naar rechts de spelers van Wanssum 4: Piet Lommen, Ton Beterams, Jo Volleberg, Jeu Litjens (captain) en Ton Aarts.