Afbeelding
Foto:

Vedder neemt Van Gassel over

Deurne | Bakkerij Vedder heeft per 1 maart Bakkerij Van Gassel overgenomen. De vier winkels in Ysselsteyn, Heide, Landweert en Venray gaan verder onder de vlag van Bakkerij Vedder.

Bart Vedder spreekt van een mooie kans voor zijn bedrijf waar hij samen met zijn broer Evert eigenaar van is. "Ik zie het als een welkome aanvulling op onze eigen winkels. De vier winkels van Van Gassel hebben een eigen gezicht en een prachtig assortiment Limburgse vlaaien en banket. Dat wilden we graag aan onze bakkerij toevoegen", aldus Bart.

De Limburgse vlaaien en het banket worden nog steeds gebakken in de bakkerij in Ysselsteyn waar, inmiddels oud-eigenaar, Geert van Gassel verantwoordelijk is voor deze specialiteiten. Geert: "Ik ben blij dat ik mijn bedrijf over heb kunnen dragen en zelf nog betrokken blijf als bakker. Ook vind ik het fijn dat de vaste medewerkers gewoon aan de slag kunnen blijven. Dat doet ons goed nadat we meer dan 35 jaar al onze energie in de bakkerij hebben gestoken."

Als het gaat om kwaliteit zitten de broers Vedder en Geert van Gassel op dezelfde lijn: met het gebruik van de beste ingrediƫnten en grondstoffen lekkere producten bakken van topkwaliteit. Ook in de winkels, waar de naam Bakkerij van Gassel op de gevels blijft staan, staat kwaliteit voorop. Alle lekkere producten worden aantrekkelijk gepresenteerd en de klanten kunnen blijven vertrouwen op de deskundige hulp en adviezen van de medewerkers.