Maak kennis met Into Music!


Venray | In september 2017 viel het doek voor Kunstencentrum Jeruzalem en vervolgens sloeg de gemeente Venray een nieuwe weg in voor wat betreft muziek en cultuur in Venray.

Cultura Venray is opgericht om op dit vlak alles te begeleiden en te ondersteunen. Hier kan iedereen terecht met vragen in de breedste zin van het woord als je het hebt over fotografie, muziek, dans en cultuur. Into Music! richt zich specifiek op het aspect van muziek maken. Into Music! is een samenwerking van MMSK St. Petrus' Banden en Koninklijke Harmonie Euterpe en is hét instituut om kennis te maken met muziek en om lessen te volgen op een instrument.

Bij Into Music! kunnen geïnteresseerden terecht met alle vragen over het bespelen van een instrument, met de nadruk op de instrumenten in een (blaas)orkest. Kinderen kunnen kennismaken met diverse instrumenten onder begeleiding van een muziekdocent. Dit vindt plaats in Odeon Venray aan de Hoenderstraat 10-12 in Venray op vrijdag 12 april en woensdag 17 april van 16.45 tot 17.45 uur. Aanmelden kan door het sturen van een e-mail naar intomusicvenray@gmail.com.

Into Music werd vorig jaar met een schouwburgconcert gestart