Kim & Co. – interieurarchitectuur en De Jongens van Boven houden open huis.
Kim & Co. – interieurarchitectuur en De Jongens van Boven houden open huis. Eigen foto

Creativiteit centraal

Venray | Twee van de leukste creatieve bureaus uit Noord-Limburg openen op zaterdag 6 april tussen 13.00 en 18.00 hun deuren. De dames van Kim & Co. – interieurarchitectuur en de heren van digital agency De Jongens van Boven nodigen je uit om een kijkje te komen nemen in hun ontwerpstudio's aan de Patersstraat 35 in Venray en je te laten inspireren en verrassen door de eindeloze mogelijkheden op het gebied van interieurarchitectuur, branding, webdesign en gaming.

Kim & Co. – interieurarchitectuur ontwerpt tijdloze interieurs met een vleugje glamour. Denk hierbij aan verrassende indelingen in combinatie met maatwerk meubilair, exclusieve wandafbeeldingen, rijke stoffen en perfecte kleurschakeringen. In combinatie met unieke styling werken zij toe naar het beste resultaat onder het motto 'Every room needs a special touch of creativity'.

Met ultieme passie voor interieur maken zij van elke opdracht een bijzonder project. Een verrassend ontwerp voor elk budget, voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Je kent Kim & Co. wellicht van de interieurs die zij ontwierpen voor Schouwburg Venray, Salet woonidee & atelier of van de vele particuliere projecten. Kim & Co. is de ontwerpstudio voor 'Interieurrealisten', een samenwerkingsverband van interieur gerelateerde bedrijven uit de regio Venray, die samen diverse horecagelegenheden hebben ingericht zoals Zowyzo eten & drinken, Clevers ijssalon en Kasteelboerderij Horst.

De Jongens van Boven is een creative digital agency bestaande uit een stel leuke, eigenzinnige, eigenwijze jongens met toffe, soms maffe ideeën. Strategen, designers en developers die op basis van onderbuikgevoel, passie voor het vak, kennis en kunde ogenschijnlijk normale dingen omtoveren tot opvallende user experiences die impact creëren bij jou én jouw doelgroep. Of, zoals je moeder zou zeggen: vette dingen maken op internet!'

Size does not matter, but vision does! Het maakt De Jongens dan ook écht niet uit hoe groot, klein, oud of jong je bent. Zij zijn doorzetters die houden van jongenspraat, je altijd eerlijk zeggen waar het op staat en je uitdagen om vrij te denken, te fantaseren en je te ontwikkelen! Ze gaan op zoek naar strategische interactieve oplossingen die jouw doelgroep enthousiasmeren, activeren en binden. Je kent De Jongens waarschijnlijk van de projecten die zij maakten voor ID&T, Jekill & Hyde, De Maaspoort, Bruna, Goesting en Continium Science Center.

Ben je nieuwsgierig geworden? Loop dan op zaterdag 6 april tussen 13:00 en 18:00 uur even binnen op Patersstraat 35 in Venray en laat je inspireren. Kijk voor meer informatie op de website www.beneden-en-boven.nl.