Maximale score ActiveRooy: 4-0

ActiveRooy-MVC'64 2 4-0. Setstanden: 25-17, 25-19, 25-11 en 25-9.

Venray | In de tweede klasse I waren de volleybalsters van ActiveRooy enkele maatjes te groot voor hekkensluiter MVC 2 uit Maashees. In sporthal De Wetteling werd het 4-0 voor de Venrayse ploeg. In de eerste set kwam de thuisploeg moeizaam op gang en gaf veel onnodige punten af waardoor de stand gelijk op ging. In de slotfase trok ActiveRooy het initiatief naar zich toe en pakte met 25-17 de setwinst. Ook de tweede set begon wisselvallig en maakten de Venrayse volleybalsters met enkele sterke servicereeksen en tactische ballen het verschil: 25-19.

Het verzet bij de gasten was gebroken en met goed en gevarieerd spel, mooie aanvallen en verdedigend sterk pakte ActiveRooy ook set drie en vier met respectievelijk 25-11 en 25-9 en werden beloond met vijf wedstrijdpunten.

Op zaterdag 6 april speelt ActiveRooy opnieuw thuis. Om 18.00 uur is nummer zes van de ranglijst, VCP, de tegenstander.