Jans Manders beslist topper

Venray-Heesch 3-2 (1-1). Doelpunten Venray: Jans Manders (2x) en Imke Huggers.

Venray | In de strijd om plek drie in de vierde klasse wonnen de hockeysters van Venray zondag thuis tegen Heesch: 3-2. Door de winst behoudt Venray nog alle kansen om te klimmen naar de tweede plek. Venray heeft zelfs de lange tijd ongenaakbare koploper Sjinborn weer in het vizier.

De thuisploeg begon goed en opende al na drie minuten de score. Na een prachtige pass van Joni van Alst scoorde Jans Manders de 1-0. Nog voor rust kwamen de gasten op gelijke hoogte uit een strafcorner. In de tweede helft kwam Heesch zelfs aan de leiding (1-2), waarna Venray een tandje bij schakelde. De thuisploeg ging hoog druk zetten en dat leverde meteen resultaat op. Imke Huggers tekende met een prachtige backhand voor de gelijkmaker: 2-2. De Venrayse hockeysters gingen in een spannende slotfase voor de volle winst. Uit een strafcorner werd Venray uiteindelijk beloond. Joni van Alst gaf perfect aan waarna Jans Manders met haar tweede treffer van de dag de winnende binnen pushte: 3-2. Op zondag 7 april gaat Venray op bezoek bij middenmoter Berlicum. Dit duel begint om 12.45 uur.