Achtklapper hockeyers Venray

Venray-HOCO 8-1 (3-1). Doelpunten Venray: Stan Deeks, Guido Pop, Jesper Arts, Max Looman 3,

Venray | De hockeyers van Venray stevenen af op de titel in de derde klasse na een 8-1 zege in de thuiswedstrijd tegen HOCO. Na vijftien minuten spelen opende Stan Deeks met een tip-in het doelpuntenbal. De gasten, nummer zeven op de ranglijst, kwamen nog wel verrassend uit een strafcorner op gelijke hoogte, waarna aanvoerder Guido Pop uit een strafbal en Max Looman, uit een perfect uitgevoerde strafcorner, de ruststand op 3-1 bepaalden. In de tweede helft kwam Venray pas echt op stoom. Na een mooie variant scoorde Max Looman opnieuw uit een strafcorner (4-1), waarna Jesper Arts een mooie solo van Guido Pop beloonde met de vijfde treffer. Max Looman tekende voor nummer zes en Stan Deeks scoorde uit een rebound bij een strafcorner voor de zevende treffer. Het slotakkoord was Roy de Rijk die verwoestend uithaalde: 8-1. Op zondag 7 april gaat Venray op bezoek bij Boxmeer. De clash tussen de nummers een en twee begint om 14.45 uur.