Zuur verlies Lake Valley

Lake Valley-ZV Gulpen 2-3 (0-2). Doelpunten Lake Valley: Daan Willemsen en Mats Cuypers.

Venray | De zaalvoetballers van Lake Valley leden in de hoofdklasse een nipte 2-3 thuisnederlaag tegen het hoog geklasseerde ZV Gulpen: 2-3. Een rode kaart voor keeper Yoeri Basten, vier minuten voor tijd, nekte de thuisploeg.

Lake Valley speelde een prima partij, stond gedegen te verdedigen tegen de geslepen ploeg uit Gulpen. In de eerste helft namen de bezoekers toch een 0-2 voorsprong door scherpe aanvallen doeltreffend af te ronden. Lake kreeg ook enkele kansen en een zuivere penalty werd de thuisploeg ontnomen. In de tweede helft startte Gulpen nog sterk, daarna had Lake Valley een sterke fase en kwam door Daan Willemsen en Mats Cuypers die een ingestudeerde corner benutte, terug op 2-2. In de slotfase volgde een onterechte rode kaart voor keeper Yoeri Basten. Lake Valley moest de laatste vijf minuten met een man minder spelen. Dit hielden zij bijna nog vol, totdat in de laatste minuut toch nog de erg zure 2-3 viel. Weer geen beloning voor een goede wedstrijd. Op zaterdag 6 april speelt Lake Valley in en tegen ZV Weert een belangrijke wedstrijd voor lijfsbehoud. Het team uit Venray heeft nog een punt nodig om zeker te zijn van weer een jaar hoofdklasse. Het duel in Weert begint om 20.00 uur.