Verlies SVOC'01 op slotdag

ONA/Astrantia-SVOC'01 14-11 (7-8). Doelpunten SVOC'01: Kelly Wismans (5x), Rian Willems (4x), Sofie de Mulder (2x) en Maartje Janssen.

Overasselt | De korfbalsters van SVOC'01 sloten de zaalcompetitie af met een 14-11 nederlaag in de uitwedstrijd tegen ONA/Astrantia. SVOC'01 eindigde daarmee als vijfde in de overgangsklasse. De gasten begonnen scherp aan het duel en namen binnen acht minuten een 0-2 voorsprong. Tot aan de rust scoorden beide ploegen beurtelings doelpunten, waarbij de gasten uit Oirlo/Castenray met een kleine voorsprong gingen rusten: 7-8.

In de tweede helft eenzelfde spelbeeld met opnieuw twee teams die elkaar geen duimbreed toegaven en om beurten scoorden. In de slotfase nam de thuisploeg een voorsprong van drie treffers (13-10) en hield de punten in eigen huis.