Afbeelding
Foto:

De Vlotter op weg

Overloon | Oldtimer Vriendenclub De Vlotter gaat weer toeren. Op zondag 7 april is de eerste rit van de vriendenclub van oldtimer bromfiets- en scootterrijders uit de regio Overloon en daarbuiten. Van april tot en met oktober maakt de club iedere eerste zondag van de maand een toerrit door de omgeving. Iedere rit wordt beurtelings door vrijwilligers uitgezet waardoor er een grote variƫteit ontstaat.

Iedereen met een 50cc bromfiets of scooter tot bouwjaar 1985 kan meerijden. Deze dient dan wel in prima technische staat te verkeren. De start is iedere eerste zondag van de maand stipt om 10.30 uur vanaf Partycentrum Bos aan de Irenestraat 8 in Overloon. Verzamelen vanaf 09.45 uur. De eerste en laatste rijder van de rit zijn herkenbaar aan oranje of gele vesten. Bij onverhoopte pechgevallen is een aanhanger op afroep beschikbaar.

Bij slecht weer wordt de rit verschoven naar de eerstvolgende zondag. Uiterlijk een uur voor aanvang van de rit wordt dit kenbaar gemaakt op de website. De status van de rit is te zien aan het groene (gaat door) of rode (gaat niet door) rondje voor de titel. Voor de status van rit de kan er ook gebeld worden naar Partycentrum Bos via telefoon (0478)641256.

Seizoensdeelname is mogelijk voor 12,00 euro. Betaling kan geschieden op rekeningnummer NL14 RABO 0302767843 ten name van OVC de Vlotter. Ook deelname per rit is mogelijk.

De data op een rij: 7 april, 5 mei, 2 juni, 7 juli, 4 augustus, 1 september en 6 oktober.

Zie ook www.de-vlotter.nl.

Afbeelding
Afbeelding