Afbeelding
Foto:

Roadshow bij Berden Mode

Venray | Berden Mode Venray houdt zaterdag 6 april in samenwerking met Vanguard Clothing The Roadshow.

Ter lancering van de Vanguard V850 jeans én V850 bike introduceert Vanguard dit voorjaar de zevende editie van The Vanguard Roadshow. The Roadshow ging in maart van start en toert door het hele land. Op zaterdag 6 april organiseert het team van Vanguard Clothing-specialisten in samenwerking met Berden The Roadshow in Venray.

Deze dag staat geheel in het teken van de nieuwste V850 jeans én de custom Vanguard Moto Guzzi V850-motor. Vanguard Clothing-specialisten zullen in samenwerking met het personeel van Berden Mode Venray het winkelend publiek voorzien van uitgebreid advies. Daarnaast ontvangt iedere consument die voor 129 euro aan Vanguard-kleding aanschaft een T-shirt cadeau. Iedere consument die deze dag voor 399 euro aan Vanguard-kleding aanschaft, ontvangt een leren aktetas t.w.v. 249,95 euro.

Vanguard maakt sinds jaar en dag naam met bijzondere cross-overs tussen zijn jeans en custom Moto Guzzi-motoren. Ook in deze collectie vindt weer een kruisbestuiving plaats tussen deze twee ambachtelijke processen; het bouwen van een custom motorfiets en het ontwikkelen van een nieuwe jeans.

Het design is een hele diepe buiging naar de legendarische Moto Guzzi V850 Le Mans en een ode aan de rijke racehistorie. De futuristische custom heeft allerlei details die verwijzen naar de jeans – en andersom – zoals de kleur en stiksels van het zadel, de V-vormige cut-out voor het achterlicht, de waistband patch in Decadent Chocolate, de triple highway stitching, de V boven de backpocket en het ritsje aan de zijkant van het zadel.

De bijzondere one-of-motoren van Vanguard doen nogal wat stof opwaaien in de internationale customscene en ook de aankondiging van de Vanguard Moto Guzzi V850 en de bijbehorende jeans zorgt voor hooggespannen verwachtingen.

De Vanguard Clothing-specialisten en het team van Berden Mode Venray laten graag zien hoe de jeans in diverse wassingen perfect te combineren is tijdens verschillende draagmomenten.

Berden Mode Venray en de Vanguard Clothing-experts heten belangstellenden van harte welkom in Venray.