Paal staat grote zege in de weg

RKDSO-SV United 1-3 (1-2). Doelpuntenmakers SV United: Koen Peelen, Indy Phillips, Michal Kolodziejski.

Lomm | SV United heeft zondagmiddag in de vijfde klasse op bezoek bij RKDSO met 1-3 gewonnen. Door de zege staat United weer bovenaan, maar het wordt gevolgd door VOS en Grashoek die minder duels hebben gespeeld.

Na twintig minuten kwam de ploeg van trainer Fenne Smits op achterstand, toen een vrije trap in de kruising binnen werd geschoten. Tien minuten voor rust maakte Koen Peelen de gelijkmaker. Op aangeven van Willem Peters zorgde Indy Phillips nog voor rust voor de voorsprong.

Na rust kreeg United meer kansen. Zo raakte Phillips vrij snel in de tweede helft de paal. Michal Kolodziejski ontdeed zich na een uur spelen van zijn tegenstander en schoot de bal vervolgens door de benen van de keeper binnen: 1-3.

Tien minuten later belandde een vrije trap van Kolodziejski via de keeper op de paal. Twee minuten later raakte óók Phillips de paal. Dat gebeurde Bram van de Ven ruim tien minuten voor tijd ook nog eens. Tussendoor schoot RKDSO nog op de lat.

Gescoord werd er in ieder geval niet meer. Zondag speelt United thuis tegen RKDSO.