Logeko in concert

Overloon | Zangvereniging Logeko Overloon houdt op zaterdag 13 april om 19.30 uur samen met flamencozangeres Luna Zegers het concert Con La Musica in de Theobalduskerk in Overloon.

Luna Zegers is geboren in Overloon en velen kennen haar als Lonneke. Op jonge leeftijd verloor ze in vijf jaar tijd haar beide ouders en haar zusje en stond ze er als 24-jarige alleen voor. Ze ging jazzmuziek studeren aan het conservatorium in Amsterdam. Na veel omzwervingen kwam ze in contact met de Spaanse muziek flamenco. Dit was voor haar de juiste stijl, in flamencozang vond ze troost, kon ze haar verdriet en pijn kwijt, kan ze haar verhaal vertellen. In 2015 rondde ze, als eerste niet-Spaanse, de opleiding flamencozang af aan het prestigieuze conservatorium in Barcelona. Ze geeft concerten over de hele wereld.

In flamencozang kan ze haar verhaal vertellen

Zegers laat tijdens dit concert ook eigen werk van haar album Entre Dos Mundos met gitaarbegeleiding van flamencogitarist Vicente Santiago horen. Daarnaast brengt ze enkele werken samen met Logeko. Ook brengt Logeko uit eigen repertoire werken ten gehore.

Kaarten zijn te koop bij bakkerij Degen, Shop Jacobs, kapper Karen Venray, bij leden van Logeko en via www.logeko.nl en bij de ingang van de kerk voor aanvang van het concert. Na afloop speelt een bandje Spaanse muziek in De Pit. Daarbij is iedereen is van harte welkom.