Afbeelding
Foto:

Maaltijdservice Eten met Gemak

Overloon | Eten met Gemak is een maaltijdservice aan huis, voor uitsluitend koelverse en gezonde maaltijden. Voor iedereen, die (soms) geen zin heeft om zelf te koken, of dit niet meer kan, is dit een ideale oplossing.

Edward Henckens (52, Overloon) was de 14e van de inmiddels 26 franchisenemers van deze landelijk opererende franchiseorganisatie, met een eigen regio van Nijmegen tot en met Venray (80 plaatsen).

De maaltijden worden in Almelo bereid door gediplomeerde koks. Ze worden direct daarna zuurstofarm geseald in de verpakking en teruggekoeld tot maximaal 5 graden. Daardoor zijn ze (zonder toevoegingen) altijd nog minimaal 1 week houdbaar in de koelkast na het bezorgmoment (eventueel ook nog 1 maand in de diepvries bewaren). Er is een vaste bestellijst met daarop 70 reguliere maaltijden, 26 zoutarme en 23 vegetarische gerechten voor 6,39 euro per maaltijd van ca. 500 gram (geen bezorgkosten).

Ook worden er 22 lactosebeperkte, 15 glutenvrije, en 22 kalium beperkte gerechten aangeboden en tot slot behoort ook gemalen, gesneden en vloeibaar voedsel tot de mogelijkheden bij Eten met Gemak. Voor de regelmatige afnemers is er in plaats van de vaste bestellijst de wekelijks wisselende menukaart met daarop elke week 35 andere gerechten, eventueel aangevuld met voorgerechten, rauwkost, fruit op siroop, extra groenten en/of jus en nagerechten. De doelgroep is breed; denk hierbij aan ouderen, (tijdelijk) hulpbehoevenden, alleenstaanden maar ook bedrijven (bij overwerk) en zorginstellingen.

Eten met Gemak biedt vele voordelen: gemakkelijk in de magnetron op te warmen, op papier of online te bestellen, gezond , uitsluitend vers, en met veel variatie eten, persoonlijke bezorging, geen afnameverplichting en betaling bij bezorging met pin of contant.

Wie Eten met Gemak wil uitproberen kan een proefbox bestellen met daarin drie zelfgekozen gerechten voor 14,95 euro.

Neem hiervoor contact op met Edward Henckens via telefoon (0478)820994, e-mail edward@etenmetgemak.nl.

Voor meer informatie kijk op de website www.etenmetgemak.nl.