Afbeelding
Foto:

Autobedrijf Peters

Ysselsteyn | Autobedrijf Peters aan de Agrobaan 7 in Ysselsteyn is in januari gestart met de samenwerking met Iveton uit Well. In de eerste drie maanden van het jaar hebben beide bedrijven mooie resultaten geboekt. De verkoopaantallen zijn enorm gestegen in vergelijking met een jaar eerder. "We hebben veel succesvolle zoekopdrachten voor de klant afgerond door slim in te kopen in Duitsland", vertelt Peter Peters enthousiast.

"Onze klanten hebben met hetzelfde budget een luxere auto met lagere kilometerstand. Het voordeel van de betere inkoop blijft op deze manier voor de klant. We hebben duidelijk het gevoel dat de economie aan het groeien is."

Autobedrijf Peters is ook de voorraad auto's aan het verjongen. "We gaan ons als bedrijf steeds meer richten op jongeren occasions. Oudere 'inruilers' worden via secundaire kanalen doorverkocht. We richten ons met de inkoop van de voorraad van de voorraad auto's op de gevraagde actuele modellen van ieder populair merk op dit moment. Wat dat betreft zijn we heel flexibel." Ook is autobedrijf Peters in februari gestart met de verkoop van campers. "We hebben een doorgaand assortiment van jong gebruikte buscampers van bouwjaar 2014 tot 2017. Inmiddels zijn er iedere week campers ingekocht en weer verkocht. Deze markt blijkt zeer succesvol te zijn. We bieden campers tegen zeer scherpe en landelijk concurrerende prijzen aan." De campers hebben vaak bijzondere extra's zoals automatisch versnellingsbak, trekhaak, luchtvering en nog veel meer. "De komende maanden gaan we ook de werkplaats verder inrichten voor camperonderhoud zoals verwarmingsinstallatie, gasinstallaties en voor inbouw randapparatuur. Ook willen we bekendheid geven dat we ook campers voor klanten verkopen in consignatieopdracht. Vaak krijgen ze bij inruil een lager bedrag terug voor hun camper. Verkoop via ons levert een hoger verkoopwaarde op de klant." De website van het autobedrijf wordt de komende maanden verder geactualiseerd en gemoderniseerd. Voor meer informatie: www.peters-iveton.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding