SpineSport Rodheo Open 2019

Venray | Het KNLTB open tennistoernooi op de smashcourtbanen van Tennis Club Rodhe heeft van 16 tot en met 23 maart voor de tiende maal plaatsgevonden.

Dit toernooi is uitgegroeid tot het grootste dubbeltoernooi van Limburg. Ruim 280 deelnemers verdeeld over de categorieën 2 tot en met 8 uit de gehele regio Noord-Limburg doen mee in de gemengd-, heren- en damesdubbel. Vanaf de eerste zaterdag werd onder regenachtige omstandigheden gestart met het spelen van de 281 wedstrijden.

Naarmate de week vorderde werd het weer beter en werd de strijd heviger, met als apotheose het finaleweekend. Zaterdag 22 maart werd de traditionele feestavond met tombola gehouden. Onder de aanwezige spelers werden prijzen verloot en de avond werd muzikaal ondersteund door dj Leon Aerts en Gert Janssen uit Venray. Zondag 23 maart, de finaledag, was er een met mooie wedstrijden onder redelijke weersomstandigheden.

Uitslagen:

HD6 17+ Finale Roel Lemmens en Maikel Punt/Joep van Bergen en Eric Faessen 6-2 2-6 6-4

GD7 17+ Finale Niels Hogenboom en Louke Martens/Luc Vissers en Aniek Cox 6-2 6-4

DD8 17+ Finale Willeke Michels en Elke Verberne/Astrid van der Maden en Kim Muijsers 6-2 7-5

GD2 Finale R. van der Wouw en M. Lensen-Custers/Tim Cornelissen en Lotte Claessens 6-0 6-4

GD6 17+ Finale Peter Verlinden en Sandra van Buytene/Rikus ten Brucke en Yvonne Custers 1-6 6-3 6-3

HD8 17+ Finale Martijn Geurts en René Kleuskens/Jeroen Stoks en Bernard Tiggeloven 7-6 6-0

HD5 17+ Finale Hans Wethly en Daniel Wijnands/Mark Crommentuijn en Sven van Neerven 1-6 6-3 6-4

HD7 17+ Finale Janny Barents en Nils Breijnaerts/Jan Janssen en Eddie Sassen 6-3 6-4

GD4 Finale Robin Verberk en Beike de Bok/Jeroen Hermans en Judith Bouten 4-6 6-3 6-4

HD4 Finale Luc Eltink en Jasper van Gompel/Patrick Loenen en Stijn Mertens 6-1 4-6 6-2

DD7 17+ Finale Y. van Grimbergen en A. Verstraaten/Stella Clabbers en Monique Scholten 6-3 4-6 6-3

DD5 17+ Finale Sanne Erps en Judith Poels/Richelle Peters en Zoë Steenbergen 7-5 6-3

GD8 17+ Finale Bart van der Male en Petra Rouwens/Frank van Bracht en Willeke Michels 6-0 6-1

DD6 17+ Finale Karlon Cox en Laura Spee/Hanneke Wennekers en Jessica Willemssen 6-7 7-6 6-3

GD5 17+ Finale Kevin van Callandt en Levina Bramkamp/Rob Olthoff en Karlijn Ruijs 6-7 6-1 6-4

HD3 Finale Tim Cornelissen en Robert Hesen/Tom Maassen en Bram Martijn 6-0 6-1.