Zure nederlaag Lake Valley

Lake Valley-ZVV de Kilo 2-3 (2-1). Doelpunten Lake Valley: Nino Bruns, Daan Willemsen.

Venray | Lake Valley heeft afgelopen vrijdag een zure thuisnederlaag geleden tegen ZVV de Kilo. In De Wetteling werd het 2-3 voor de gasten uit Berg en Terblijt.

Lake Valley, dat prima voor de dag kwam, speelde met drie spelers van onder-17: Daan Willemsen, Remco Peggen en Tymo van de Pas. Het jonge team verdedigde stug op eigen helft en de ervaren tegenstander kwam er moeilijk doorheen. Dat lukte voor rust toch een keer: 0-1. Het Venrayse team kwam echter goed terug via doelpunten van Nino Bruns en Willemsen en ging met een 2-1 voorsprong de rust in.

Na rust bleef het tot zo'n tien minuten voor tijd 2-1. Toen vielen er aan beide kanten enkele tijdstraffen. De gasten sprongen daar het beste mee om en draaiden de achterstand om in een 2-3 voorsprong.

Komende vrijdag speelt Lake Valley opnieuw thuis in de eigen Wetteling. Dan is ZV Gulpen te gast. De wedstrijd begint om 20.30 uur.