Afbeelding
Foto:

Inhaalweekend

Venray | De redactie van Peel en Maas zet ook in het voetbalseizoen 2018-2019 wekelijks een speler, trainer of ander 'voetbaldier' van een amateurvereniging in de schijnwerper.

De gastspeler voorspelt net als de voetbalkenners van het nieuwsblad de uitslagen van tien amateurduels. Zijn de voorspellingen van de gastspeler beter, dan wint hij een bal voor de jeugdafdeling van zijn vereniging. Ook dingen de deelnemers met hun totaalscore mee naar enkele prachtige prijzen, beschikbaar gesteld door hoofdsponsor Danny Caelen van Teamwearwinkel.nl.

Guus van Bree van Holthees scoorde met zijn voorspellingen drie punten. Redactielid Willem Menting behaalde vijf punten.

Klassement:

1) Marco Rijnen (Holthees): elf punten

2) Patrick van Mill (SSS'18): negen punten

3) Jesper Voermans (SVOC'01), Gijs Gooren (BVV'27): zeven punten

5) Roel van Rens (Volharding): zes punten

6) Jeroen Vullings (Venray), Mike Arts (Ysselsteyn), Sil Arts (BVV'27), Bo Verrijth* (SV Oostrum), Frank Hendriks* (SSS'18): vijf punten

11) Robin van Dijck (Merselo)*, Bram Lookman (United)*: vier punten

12) Mees Claessens (Leunen), Guus van Bree (Holthees): drie punten

13) Wouter Lenssen (Leunen)*: twee punten

14) Jur Janssen (Sporting ST)*, Frank Decker* (SV Venray), Jens Achten* (Volharding): nul punten

*Bo Verrijth (een duel), Robin van Dijck, Sander Spreeuwenberg, Frank Hendriks (allen vier duels), Jens Achten (zeven duels), Bram Lookman, Frank Decker (beiden acht duels), Wouter Lenssen (drie duels) en Jur Janssen (negen duels) hebben nog uitslagen tegoed.