Merselo deelt de punten met Neca


Merselo-Neca 8-8 (3-3). Doelpunten Merselo: Loes Claessens (2x), Angela Litjens, Geke Nijenhuis, Ciel van Hoof, Lisa Verhoeven, Aniek van den Heuvel en Fleur Claessens.

Overloon | In de tweede klasse deelde Merselo de punten met Neca: 8-8. In de Raayhal in Overloon begon de thuisploeg niet fel genoeg aan de nummer laatst van de ranglijst. De gasten namen al snel een 0-2 voorsprong waarna Merselo wakker schrok. Met drie treffers op rij boog de thuisploeg de achterstand om in een kleine voorsprong (3-2). Net voor het laatste fluitsignaal bepaalde Neca met een derde treffer de ruststand op 3-3.

In de tweede helft speelde Merselo beter zonder echt te overtuigen. De geelzwarten namen een voorsprong, maar verspeelden die door slordig spel in de slotfase. In de allerlaatste seconde nam hekkensluiter Neca door een achtste doelpunt nog een puntje mee naar naar huis.

Op zondag 31 maart speelt Merselo de laatste wedstrijd in de zaalcompetitie. De nummer vijf van de ranglijst (zeven punten uit elf duels) gaat dan op bezoek bij nummer zes, Kangeroe (zes uit elf).

Naast de eer staat de vijfde plaats op het spel. Het duel in Veghel begint om 11.15 uur.