vlnr Bob Vostermans, Mischa Winkelhag, Joep en Maaike Gubbels, Eric van Kempen en Jan Loonen.
vlnr Bob Vostermans, Mischa Winkelhag, Joep en Maaike Gubbels, Eric van Kempen en Jan Loonen. Foto:

Een kijkje in de keuken van de gemeente

Op zondag 14 april opent de gemeente haar deuren tijdens de Bedrijvenronde Venray. Van 11.00 tot 16.00 uur kunnen inwoners en geĂ¯nteresseerden een kijkje komen nemen in het gemeentehuis. Het thema is vitaliteit. Bewegen en gezond eten staan dus centraal.

U bent vast wel eens in het gemeentehuis geweest voor een paspoort of rijbewijs. Tijdens de Bedrijvenronde krijgt u de kans om ook de rest van het prachtige gebouw te zien. Laat u rondleiden en hoor alles over de historie van het gebouw. Of doe mee aan de fotopuzzeltocht en neem tussendoor plaats in de stoel van de burgemeester. Altijd al willen weten hoe de gemeenteraad werkt? De raadsleden leggen het u graag uit.

Vitaliteit

En behalve een kijkje achter de schermen, kunt u tijdens de Bedrijvenronde ook op allerlei manieren meer te weten komen over gezondheid. Of zelf actief meedoen aan allerlei leuke activiteiten. Voor jong en oud, iedereen is van harte welkom!

De Wevert Fit & Fun starter van het eerste kwartaal

Joep en Maaike Gubbels van De Wevert Fit & Fun zijn de eerste Starters van het kwartaal 2019 geworden. Ze hebben een bestaande onderneming overgenomen en gaan daar hun eigen invulling aan geven. In januari zijn ze gestart met in-en outdoor activiteiten voor groepen vrienden, families of bedrijven.

De Wevert Fit & Fun kan aan allerlei doelgroepen een passend aanbod bieden. Zo kunnen gasten laserkleiduifschieten, handboogschieten, deelnemen aan roofvogelworkshops, highlandgames, GPS speurtochten of tochten door de omgeving van Horst op e-kick bikes. Voor uitbreiding en nieuwe diensten wordt gedacht aan samenwerkingen met andere jonge ondernemers in de regio.

Regionale ondernemers

Wethouder Jan Loonen van Venray en wethouder Bob Vostermans van Horst aan de Maas maken deel uit van de jury en zijn tevreden met deze keuze voor de onderneming uit Horst. "De keuze doet recht aan de intentie van de samenwerking tussen beide gemeentes, ook in dit initiatief."

Ook meedoen?

Met de verkiezing van de Starter van het Kwartaal willen de initiatiefnemers, de gemeenten Venray en Horst a/d Maas, Rabobank Horst Venray en het Venrays Ondernemers Platform, startende ondernemers een steuntje in de rug geven. Bovendien dingt de winnaar mee naar een prijs van € 1500,- voor de Starter van het Jaar. Ook meedoen? Kijk op www.venray.nl/ondernemers.

Vacature

De gemeenten in de regio Noord-Limburg zoeken een beleidsmedewerker Jeugd. Het gaat om een tijdelijke functie onder aansturing van de regionale werkgroep jeugd.

Kijk voor meer informatie op www.banenpleinlimburg.nl.