SVOC'01 onder de maat: 13-20

SVOC'01-Celeritas/Avanti 13-20 (5-10). Doelpunten SVOC'01: Rian Willems (4x), Elien Nabben en Sofie de Mulder (beiden 2x), Aniek Sanders, Linda Claessens, Fleur de Mulder en Astrid Classens

Venray | In de overgangsklasse korfbal leed SVOC'01 een nederlaag in de laatste thuiswedstrijd van de zaalcompetitie. In sporthal De Wetteling ging Celeritas/Avanti er met de zege en punten vandoor: 13-20. Eerder dit seizoen leed SVOC'01 ook uit een royale nederlaag (18-10) en had dus een appeltje te schillen met de gasten.

Die voornemens ten spijt miste de thuisploeg vanaf de eerste minuut een stukje beleving, strijdlust en op bepaalde momenten scherpte bij de afronding. Dit resulteerde al snel in een achterstand en een verschil van vijf treffers bij de rust: 5-10.

Ook na de rust ontbrak het aan power en strijdlust bij de tricolores. Celeritas/Avanti liep al snel uit naar een voorsprong van zeven doelpunten en besliste het duel daarmee in een vroeg stadium.

Op zondag 31 maart gaat SVOC'01 op de slotdag op bezoek bij nummer twee, ONA/Astrantia, aanvang 13.00 uur.