Holthees onderuit tegen VIOS'38

Holthees-VIOS'38 0-2 (0-2). 4' Thomas Jenniskens 0-1, 30' Thomas Jenniskens 0-2.

Holthees | Holthees heeft zondagmiddag in de vijfde klasse de thuiswedstrijd tegen VIOS'38 teleurstellend met 0-2 verloren. De eindstand stond na een half uur spelen op het scorebord.

De thuisploeg begon slordig aan het duel. De gasten uit Beugen toonden zich bijzonder effectief. De eerste aanval was namelijk direct raak. Een hoekschop belandde voor de voeten van de spits van VIOS'38: 0-1. Het spel golfde vervolgens op en neer. Stef Janssen kreeg een kans voor Holthees en ook VIOS werd gevaarlijk. Na een half uur mochten de gasten een vrije trap nemen, die op de lat uiteenspatte. De spelers van VIOS waren vervolgens het meest attent en de 0-2 werd binnengetikt.

Na rust kwam Holthees scherper uit de kleedkamer. Vanaf het begin zetten ze druk, zonder dat dat tot echte kansen leidde. In de zeventigste minuut wist Ser van Es de bal bij Stef Janssen te krijgen, maar diens voorzet kwam niet bij Boy Janssen aan. Een minuut voor tijd was er nog een uitbraak van VIOS, maar doelman Marco Reijnen bracht redding.