Merselo verliest na slap begin

Elsendorp-Merselo 3-2 (3-0). 7' Leandro Ribeiro 1-0, 20' Dick de Bruijn 2-0, 30' Leandro Ribeiro 3-0, 60' Camiel Kroonen 3-1, 87' Pim Vermunt 3-2.

Elsendorp | Vijfdeklasser Merselo heeft het goede resultaat op bezoek bij Holthees zondagmiddag geen vervolg kunnen geven. Op bezoek bij Elsendorp werd er met 3-2 verloren.

De thuisploeg speelde slim en kwam al na zeven minuten op voorsprong. Na ruim twintig minuten leed Tom Michels balverlies en daar wist de tegenstander in twee instanties van te profiteren: 2-0. Na een klein half uur miste Elsendorp een dot van een kans, enkele minuten later ging Michels opnieuw in de fout en rolde de bal via het lichaam van Bram van Soest tergend langzaam in het doel. Na rust herstelden de gasten zich. Merselo stond beter en wist elkaar beter te vinden. Twintig minuten voor tijd gaf Camiel Kroonen het beslissende tikje voor de 3-1.

De aansluitingstreffer van Pim Vermunt viel daarna te laat. Als Merselo iets minder slordig was geweest, had er meer in het vat gezeten. Komend weekend staat er geen wedstrijd op het programma, de week daarna komt De Zwaluw op bezoek.