Walk&Talk

Venray | Stemcoach Ursula van Oudenhoven vertelt op dinsdag 2 april tijdens de Walk&Talk in Bibliotheek Venray hoe juist stemgebruik en juiste lichaamshouding zijn in te zetten bij sollicitatiegesprekken.

Houding en stemgebruik zijn soms niet met elkaar in evenwicht. Bijvoorbeeld iemand komt heel zelfverzekerd over en spreekt dan met een timide piepstemmetje. Ook onzekerheden en frustraties zijn in de stem horen. Stemcoaching kan mensen helpen zich vrijer en expressiever te uiten en te bewegen en is ook geschikt bij faalangst, burn-out en concentratieproblemen.

Ursula van Oudenhoven heeft een eigen praktijk: Art2voices. Ze geeft stem- en zangcoaching aan (kleine) groepen en individuen, zowel zakelijk als privé. Mensen kunnen bijvoorbeeld bij haar terecht wanneer ze de mogelijkheden van hun stem willen ontdekken of hun creativiteit en muzikaliteit willen ontwikkelen. Van Oudenhoven biedt onder andere stem- en zangsessies, helende stem, individuele stemcoaching, bedrijfscoaching en zangexpressie.

Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden. De bijeenkomsten vinden elke maand plaats in de Bibliotheek Venray en Horst. Werkzoekenden kunnen ervaringen uitwisselen. Er zijn wisselende onderwerpen en gastsprekers. Geïnteresseerden zijn welkom van 9.30 tot 11.30 uur.