Motorcrossers op dreef


Venray | Hadden de regionale quadrijders tijdens het eerste weekend van het ONK Quads Masters in Lierop nog een goede start, dat was afgelopen weekend tijdens het tweede weekend in Lochem wel even anders.

Joe Maessen (Ysselsteyn) reed een sterke wedstrijd, maar in de laatste ronde van de eerste manche kwam hij liggend op een tweede plaats stil te staan met een kapot blok. Door de tweede plaats in de tweede manche werd hij alsnog achtste in het dagklassement. Job Smits (Ysselsteyn moest de eerste manche van achteruit beginnen na een val. Met een zestiende en twaalfde plaats in de manches werd hij nog dertiende. Wout Smits (Ysselsteyn) viel in de eerste manche uit met een kapotte achterbrug en kon de tweede manche niet meer van start gaan. Johan Gommans (Oirlo) behaalde een elfde en viertiende plaats in de manches en bleef hiermee met een twaalfde plaats in het dagklassement nog net Job Smits voor. Bij het NK quads dat eveneens in Lochem werd verreden behaalde Daan van Rijswijck (Oirlo) met tweemaal een elfde plaats in de manches de tiende plaats in het dagklassement.

Uitslagen Lochem (KNMV) ONK Quads Masters: 8. Joe Maessen (Ysselsteyn). 12. Johan Gommans (Oirlo). 13. Job Smits (Ysselsteyn). 29. Wout Smits (Ysselsteyn)

NK quads: 10. Daan van Rijswijck (Oirlo)