Maak kennis met Tennisclub Venray

Venray | Het voorjaar staat voor de deur en daarmee ook de start van een nieuw tennisseizoen op het park van Tennisclub Venray. Traditioneel gezien wordt bij Tennisclub Venray begonnen met het openingstoernooi. Voor de jeugdleden vindt dit plaats op vrijdagavond 29 maart en voor de senioren op zaterdagmiddag 30 maart.

Slechts een week later gaat de voorjaarscompetitie van start met een nagenoeg volle bezetting. De week begint op de donderdagavond met twee teams. Op vrijdagavond is het volle bak met tien deelnemende teams. Op zaterdag zijn er zes teams en op zondag zijn er tien teams die wedstrijden gaan spelen.

Voor wie zelf een balletje wil slaan, maar nog niet bekend is met de sport, is er nu een uitgelezen mogelijkheid om te komen tennissen bij Tennisclub Venray. Voor 25 euro kunnen geïnteresseerde spelers zich aanmelden bij de club via e-mail pr@tennisclubvenray.nl en drie maanden gebruikmaken van alle faciliteiten die de club te bieden heeft. Daarnaast krijgen zij een uur gratis tennisles van een gediplomeerd tennistrainer, kunnen junioren een leenracket tot hun beschikking krijgen en hebben senioren de mogelijkheid een racket aan te schaffen.

Achter de schermen wordt er alweer gewerkt aan de verschillende toernooien en competities die dit tennisseizoen gaan plaatsvinden. Dit zijn onder andere het Senior Tennis Event, het racketwisselen en de MixLeague, maar natuurlijk ontbreken het jaarlijkse open toernooi, de Uitmarkt Open, en de clubkampioenschappen niet. Ook voor de jeugd worden tal van activiteiten georganiseerd.